Снимка Monaco Info, ТуитърНеприятна загуба за най-добрия ни тенисист. Втора загуба

...
Снимка Monaco Info, ТуитърНеприятна загуба за най-добрия ни тенисист. Втора загуба
Коментари Харесай

Григор Димитров поведе, но загуби от Диего Шварцман

Снимка Monaco Info, " Туитър "

Неприятна загуба за най-хубавия ни тенисист. Втора загуба за деня. 

Григор Димитров поведе за повторно през днешния ден, само че и този път не съумя да довърши започнатото. Българинът към този момент е с баланс 0-2 на Ultimate Tennis Showdown 4, откакто отстъпи на Диего Шварцман с 14-13 10-12 9-17 10-15.

Началото бе мощно за първата ни ракета, предава Бившият №3 бе провокиран да приключи точката в три удара при 5-6 и го направи още от сервис. Аржентинецът атакуваше интензивно бекхенда на съперника си и серия неточности от тази страна направиха резултата 6-10 в негова изгода.

В един миг обаче и той стартира да позволява грешки, които понижиха разликата до 10-11 с минута до края на четвъртината.

Дълбок форхенд по диагонала на българина докара до тъждество. Димитров принуди противника си да играе сервис-воле, само че изпрати ретура в мрежата за 11-12. При идната обаче записа уинър от минаващ удар и се стигна до 13-13 при оставаща една секунда. Решаващата точка бе решена от сервис в мрежата на Шварцман.

При 6-4 във втория сет Григор не помни, че би трябвало да приключи в три удара и миг по-късно се стигна до тъждество. Макар да изостана, българинът извърши превъзходен минаващ от бекхенд за 9-10 и миг по-късно изравни.

При 10-10 вкара доста добър сервис, само че не съумя да приключи от форхенд и бе заставен да прави доста сложен смач с тил към мрежата – Шварцман реагира с бекхенд около мрежата. Спечели и идващото разиграване, с което – и четвъртината.

До края в играта на първата ни ракета имаше доста неточности от бекхенд, а и сервисът не работеше доста добре. Изостана с 0-8 в третата четвъртина и не съумя да заличи разликата, а в последната също даде ранно преимущество на противника си.

Все отново Димитров остава със късмет за класиране от групата, само че се нуждае от наложителна победа над Бублик, триумф на Шварцман над него и две провали на Гарин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР